Magic Truffles

STERKTE, DOSERING EN GEBRUIK:

De psilocybe is een zeer sterke truffelsoort; slechts 5-7,5 g is al genoeg voor een milde trip en om te testen hoe je op psilocybe truffels reageert. 8-10 g is toereikend voor een trip van gemiddelde sterkte en alles boven de 10 g wordt als een hoge dosis beschouwd en zou alleen geconsumeerd moeten worden door gev...

STERKTE, DOSERING EN GEBRUIK:

De psilocybe is een zeer sterke truffelsoort; slechts 5-7,5 g is al genoeg voor een milde trip en om te testen hoe je op psilocybe truffels reageert. 8-10 g is toereikend voor een trip van gemiddelde sterkte en alles boven de 10 g wordt als een hoge dosis beschouwd en zou alleen geconsumeerd moeten worden door gevorderde en ervaren gebruikers. De eenvoudigste manier om van je truffels te genieten, is op ze te kauwen en door te slikken – maar sommigen maken er liever een brouwsel van of doen de truffels in hun thee. Gebruik geen kokend water – dat vernietigt de actieve bestanddelen! Het effect treedt na ongeveer 15-40 minuten in en houdt 3-6 uren aan.

WAARSCHUWING:

Magische truffels zijn geen partydrugs en zijn niet bestemd voor minderjarigen. Ga niet trippen en rijden tegelijk! Begin altijd met een lage dosis en in een bekende omgeving om je reactie te testen op psilocybine. Combineer magische truffels nooit met alcohol of andere drugs. Gebruik ze ook niet als je lijdt aan depressie of andere soorten geestelijke instabiliteit. Zwangere vrouwen moeten zeer zeker deze trip overslaan.

*Kunnen maximaal twee maanden in de koelkast worden bewaard. Na het openen van de verpakking, kunnen ze slechts twee dagen worden bewaard.

More

Magic Truffles There are 26 products.

per page
Showing 1 - 12 of 26 items